Over Toii

Toii, een onafhankelijk techblog, houdt zich sinds 2012 bezig met de vraag hoe mensen en organisaties  omgaan met technologie en data. Op Toii staan ruim 240 blogs over technologietoepassingen binnen organisaties. Toii is gestopt per december 2019. 


Op Toii wordt gepubliceerd over data-gedreven organisatie- en businessmodellen; over de rol van ICT en technologie bij innovatie en over bedrijfskundige en maatschappelijke aspecten van de digitale wereld zoals governance, security en privacy. Toii is nieuwsgierig naar vernieuwing, hypes en trends, maar is kritisch, duidt en relativeert en legt nieuwe dwarsverbanden.

Toii is een initiatief van Erik Bouwer, freelance journalist en redacteur @Bizzwords. Reacties op blogs en suggesties voor onderwerpen zijn altijd welkom.

Wanneer artikelen deel uitmaken van campagnes van technologiebedrijven, wordt de sponsor vermeld aan het eind van het artikel. De inhoud van deze blogs komt echter altijd onafhankelijk tot stand. Blogs worden regelmatig doorgeplaatst, bijvoorbeeld op Sargasso of iBestuur.

Het auteursrecht op alle beelden en teksten op deze website berust bij Erik Bouwer/Bizzwords. Wanneer u artikelen geheel of gedeeltelijk wilt overnemen, kunt u contact opnemen.

Twitter_logo_blueOp de hoogte blijven van relevant nieuws en updates?
Volg Toii op Twitter: @ToiiNL