Over Toii

Toii, een onafhankelijk blog, houdt zich sinds 2012 bezig met de vraag hoe mensen, ondernemingen en economieën creatief omgaan met de technologie- en datawedloop. De meeste blogs raken aan Human Resource Management, klantcontact en/of ICT.

Op Toii wordt gepubliceerd over internet of things; over data-gedreven organisatie- en businessmodellen; over de rol van ICT en technologie, de cloud, social media en over maatschappelijke aspecten van de digitale wereld. Toii plaatst digitaal, data, mobiel, het web en gebruikers in een ander perspectief. Toii is nieuwsgierig naar vernieuwing, hypes en trends, maar is kritisch, duidt en relativeert.

Tioii.com (met een extra i) is het internationale (Engelstalige) zusje van Toii, gestart in 2016.

Toii en Tioii zijn initiatieven van Erik Bouwer, freelance journalist en redacteur @Bizzwords. Reacties op blogs en suggesties voor onderwerpen zijn altijd welkom.

Sommige bijdragen maken deel uit van campagnes van technologiebedrijven. Er wordt dan gericht aandacht besteed aan bepaalde thema’s, de ‘sponsor’ wordt in dat geval vermeld aan het eind van het blog. De inhoud van deze blogs komt echter altijd onafhankelijk tot stand. Blogs worden regelmatig doorgeplaatst op Sargasso.

Twitter_logo_blueOp de hoogte blijven van relevant nieuws en updates?
Volg Toii op Twitter: @ToiiNL